Bahira Dress

Inspirasi ‘Modern Geometric’ dengan gabungan rona biru gelap dan putih Size: XXL
XSSMLXLXXL
In Stock

Quantity:
RM249.00 RM150.00 (40% off)
 
Add to Cart
DETAILS

Knock~knock~ 😎😎

Zacheela dah keluarkan design printed yang baru tau.. mesti ramai yang ternanti-nanti koleksi Zacheela #Glamorousdevotion yang ni kan 😍😍😍. Yang dah sampai termimpi-mimpi tu..dear, bangun!!! bangun!! Zacheela nak realisasikan mimpi #zacheelanista menjadi realiti. Jom semua, cepat-cepat grab koleksi letoppss dari Zacheela sekarang.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom intai-intai kat bawah ni 👇🏾👇🏾👇🏾

 

Koleksi yang diinspirasikan dari corak Modern Geometric’ membawa si pemakai untuk berada dalam kelas tersendiri.  Rona biru gelap dan putih adalah kombinasi yang pastinya bakal menyerlahkan lagi keberanian dan keanggunan wanita dalam berfesyen. Corak yang sesuai untuk apa jua event dan juga casual. Material yang breathable dan minimal iron  menjadikan koleksi ini igauan si cantik manis. 

Material:

  • Premium Rasetti silk (lembut dan super comfy)
  • Cardigan net & silver belt
  • Hiasan manik pada pergelangan tangan

Features:

😍Nursing & wudhu friendly (hidden zip)

😍Less ironing

😍Material jatuh terletak dan flowy (memberi impak tinggi)

😍Koleksi dan pattern yang limited (NO RESTOCK!!)

😍Production overseas factory (International Certified)

😍 Ada eksklusif Metal tag Zacheela

 

Shipping Terms:

Domestic postage:

  • Harga postage untuk penghantaran domestik adalah sama dengan kadar postage Poslaju.
  • Jangkaan sampai: 3-5 hari selepas postage
  • Dapatkan Tracking Number melalui emel setelah pengeposan dibuat. Boleh emelkan sebarang pertanyaan ke zacheelaboutique@gmail.com jika belum terima parcel selepas 3 hari bekerja.
PHOTOS
back to top ⤴